Happy children's day🧸Extra 10% kedvezmény a KIDS2024 kóddal *csak vasárnapig

Nagykereskedelmi együttműködés – Dropshipping

 

A Dovido 2019 óta díszíti az otthonokat. Fiatal, de ambiciózus cég vagyunk, aki érdeklődik a lakberendezés iránt. Olyan termékek gyártására összpontosítunk, melyek szebbé varázsolják az otthonokat szerte a világon. Célunk, hogy termékeinkkel díszítsük a belső tereket, de főleg mosolyt csalni vásárlóink arcára.

 

Termékeink

Hogy milyen belső kiegészítőkről beszélünk? A Dovido tevékenységét képek, tapéták és plakátok készítésére összpontosítja. Minden általunk kínált termék egy folyamaton megy keresztül, melynek során igyekszünk minden részletet megragadni.

Képek

A képek kiváló minőségű, 370 g/m2 tömegű rugalmas vászonra vannak nyomtatva, mely pamut és poliészter keverékéből készül. A képek lassan, magas minőségben kerülnek nyomtatásra, majd a vásznat felfeszítik egy minőségi fából készült keretre. 1 részes és 5 részes képeket készítünk két változatban (egyenes részekkel és szabálytalan részekkel), illetve modern képszetteket.

Tapéták

A tapéták kiváló minőségű, sima szerkezetű, akár 170 g/m2 tömegű gyapjúra vannak nyomtatva. Az UV-led tintasugaras nyomtatás modern technológiájának köszönhetően a tapéták kiváló felületi ellenállással és színstabilitással rendelkeznek.

Öntapadós tapéták

Az öntapadós tapéták minőségi, finom szerkezetű, matt felületű anyagra vannak nyomtatva. A nyomat modern UV-led technológiával kerül felhordásra a 90 µm vastagságú tapétára. Az öntapadós tapéták PVC-mentesek (nem tartalmaznak polivinil-kloridot). A tapéták erős akril ragasztóval vannak bevonva.

Plakátok

A plakátok HD technológiával vannak nyomtatva kiváló minőségű, 200 g/m² súlyú papírra, miközben biztosítva van a tökéletes színvisszaadás. A plakátokat a kerettel külön szállítjuk. Az elülső részt plexi védi. A hátoldalon egy MDF lap található, amelyre akasztható kampók vannak rögzítve. A plakátokat rögzítéssel készítjük, vagy anélkül. Három keretszínt kínálunk.

Olyan termékeink állnak rendelkezésre, melyek dizájnját közvetlenül a grafikusunk tervezte. Minden termék környezetbarát (VOC, PVC mentes, GREENGUARD GOLD minősítés), a legökológiaibb technológiákat és környezetbarát, szagmentes festéket használunk, melyek nem bocsátanak ki káros anyagokat. A termékek így bármelyik helyiségben elhelyezhetőek, akár a gyermekszobában is. 

 

Termékek kiszállítása

 A tapétákat, képeket és plakátokat igyekszünk 24 órán belül legyártani. Nemcsak Magyarországon, de Európa más részein is megtalálhatják elégedett vásárlóinkat. A Dovido otthonokat szépít Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Németországban és Lengyelországban. Jelenleg Bulgáriába, Görögországba, Franciaországba és Olaszországba is szállítunk termékeket. Tevékenységünket folyamatosan igyekszünk fejleszteni. Egyáltalán nem ellenezzük a más országokba való szállítást.

 

Együttműködési lehetőségek

Ha termékeink felkeltették érdeklődésüket, vagy látnak bennünk potenciált, nyitottak vagyunk az együttműködés bármilyen formájára. A nagykereskedelmi együttműködés lehetséges nagy mennyiségben, vagy mindennapi vásárlás kisebb mennyiségben, illetve dropshipping formájában. Szívesen fogadjuk a szállodákkal, fejlesztőkkel, építészekkel vagy belsőépítészekkel való együttműködést.

Komoly érdeklődés esetén keressenek minket a wholesale@dovido.sk (angol nyelvben) e-mail címen, ahol közösen egyeztetünk a részletesebb feltételekről.

 

Örömünkre fog szolgálni a közös együttműködés önökkel.

 


Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség