Akár 30%-os kedvezmények • DIZÁJN MINDEN NAPRA • ⭐ (4,9/5) 2500+ Recenzió

Rólunk

A Dovido 2019 -óta segít a háztartások szépítésében. Igaz, közös utunk még rövid. Annak ellenére, hogy fiatal cég vagyunk, nagy ambícióink vannak, hogy valami nagyot érjünk el.

 

Célunk, hogy minden, még a legigényesebb vásárló igényeit is kielégítsük. A legkisebb díszítéssel is mosolyt szeretnénk varázsolni. Minden apróság számít, a felhalmozott apróságok leírhatatlan boldogságérzetet keltenek. Érdekel bennünket a lakberendezés, ezért azt tervezzük, hogy követjük a trendeket, és olyan új termékeket készítünk, amelyek díszíthetik belső terét. Igyekszünk változatossá tenni kínálatunkat. Mindannyiótoknak egyedi stílusa van, és azt kívánjuk, hogy valóban mindenki tudjon választani.

 

A mi történetünk

Utunk már jóval azelőtt kezdődött. Lenyűgözött bennünket az ötlet, hogy viszonylag olcsón és egyszerűen alakítsuk át a teret. Már csak az volt hátra, hogy összehozzuk azt, mivel az elménk már régóta szórakozott. Ugyanúgy kezdtük, mint bármelyik webáruház. Lakás kiegészítőket, tapétákat, festményeket árultunk. Azonban nem tartott sokáig, és úgy találtuk, hogy ez nekünk nem elég. Hogy mi többre vágyunk, és főleg valami sajátunkra. Olyat kínálni, amiről meg vagyunk győződve, olyat, ami szeretettel készítünk.

 

Ezért úgy döntöttünk, hogy elkezdünk képeket készíteni. Beszereztünk egy nyomtatót, amelynek technológiája teljeses környezetbarát.Annak érdekében, hogy a kép megfelelően feszüljön a kereten, egy képkeretező eszköz beszerzése mellett döntöttünk. Mi biztosítottuk és feldolgoztuk a témákat, igyekeztünk megkülönböztetni őket más e-shopoktól. Saját csomagolást találtunk ki, hogy a kép biztonságosan kézbesíthető legyen, hogy ügyfelünknek ne kelljen akasztást segítő eszközökkel bajlódnia, és ami a legfontosabb, hogy a termék a csomagolás felbontásakor a lelket simogatja. Csak egy dologra volt szükségünk a saját keretek elkészítéséhez. Idővel ez a cél is valósággá vált. Ma már elmondhatjuk, hogy a kép gyártás teljes folyamata a saját kezünkben van. A dovido képeit még néhány apróság díszíti, amelyek segítségével nem lehet nem észrevenni, hogy valóban a vásárlónkra gondolunk.

 

Hogyan készülnek képeink a Dovido.hu-ban

 

 

A következő fázis a plakátkészítés volt. Feldolgoztuk a motívumokat, és az egyedi tervezésnek köszönhetően olyan darabokat találnak nálunk, amilyeneket sehol máshol. Dolgoztunk paszpartuval, hogy a vásárlóinknak több választási lehetőségük legyen. A kínálatunkban így megjelentek a paszpartus plakátok és a paszpartu nélküliek. Elvégeztünk egy munkautat, hogy kiválasszuk a legjobb minőségű kereteket védő plexiüveggel. Kiválasztottuk a keretek színeit, és bele is kezdhettünk a saját plakátok nyomtatásába.

 

2022-ben nagy döntés előtt álltunk. Mivel önállóak akartunk lenni, már rég játszadoztunk a saját tapéták gyártásának gondolatával. Ehhez helyet kellett biztosítanunk. Mert, hiszik vagy sem, a tapéták gyártásához való nyomda igazán naaagy berendezés. Piackutatást csináltunk és olyan anyagot választottunk, ami nem csak ökologikus (mint a nyomdánk), hanem főleg minőségi. Nagyobb súllyal. Motívumok nélkül nem lenne lehetséges. Újra átdolgoztuk őket. Természetesen kigondoltunk valami újat, eredetit is. Sőt, ismétlődő mintával is. Összeszinkronizáltuk az egész folyamatot. Ez nagy erőfeszítésbe került. További lépések után ősszel elkezdtük gyártani a saját tapétáinkat.

 

Hallgatunk a vásárlóink kívánságaira. A következő mérföldkő a gyapjúrost tapéták mellett az öntapadós tapéták gyártása volt. Ebben az esetben nagyon fontos az anyagválasztás. Hogy ne csak minőségi legyen, hanem főleg tartson a falon. Az egyes mintákat az irodánk falaira is ragasztottuk. A precíz választás után az öntapadós tapéták is bekerültek kínálatunkba. Ez idő alatt elvégeztük a weboldalunk újratervezését is. A csapatunkba egy kabalát is üdvözöltünk. A weboldalunkon találnak egy kis segítséget is, melynek köszönhetően megnézhetik, hogyan fog kinézni a kép az önök belső terében. Valakinek csak apróságok, de mi ilyen dolgokkal is foglalkoztunk 2023-ban.

 

Csapatunk

Dovidó családunkban mindenben segítünk egymásnak. Együtt szeretnénk egy márkát építeni, hogy ne csak mi, hanem minden ügyfelünk is büszke lehessen. Fiatal, megbízható és ambiciózus csapat vagyunk. Csapatunk a marketingre, az ellátás menedzselésére, az ügyfélszolgálatra, a rendelések teljesítésére, a nyomatkezelésre, a keretgyártásra, a csomagolásra és a szállításra összpontosít. Jelenleg még saját grafikusunk is van, aki egyedi és mindig naprakész műalkotásokká alakítja terveit. Saját bloggereink is vannak, akik cikkekkel szolgálnak dovido magazinunk számára. A Dovido nem csak egy webáruház, hanem egy olyan hely is, ahol ihletet meríthetsz.

 

A látomásunk

Az elégedett vásárlóinkat nem csak Magyarországon, hanem Európa más részein is megtalálhatják. Dovido otthonokat szépít Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Lengyelországban és Németországban. A közeljövőben azt tervezzük, hogy terjeszkedünk más országokra, és fokozatosan vezető szerepet töltünk be Európában. Olyan márkát szeretnénk építeni, amely felismerhető lesz, olyan terméket, amely büszkén megtalálható vásárlóink ​​otthonában. Ezért folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat. Nem tervezük egyhelyben maradni, szeretnénk a vásárlóinknak valami újat, valami többet nyújtani. Jelenleg a tapéták kínálatát szeretnénk a vásárlóink igényeire szabni – hogy mindenki megtalálja magának azt a méretet, amilyet keres. Az erőinket termékkatalógus készítésére összpontosítjuk, munkánkból mintákat szeretnénk készíteni és így együttműködni a környékünkön lévő üzletekkel. Hogy mindenkinek lehessen elképzelése, mit gyártunk, és hogy milyen termékek lehetnek az otthonuk része. Folyamatosan fejlesztjük a tevékenységeinket. Szorgalmas munkánknak köszönhetően hisszük, hogy a szeretettel készült termékeink önöket is elragadják.

 

Hogy néz ki nálunk 

  

  

 

Dovido- a szép berendezés szakembere

 


Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség