Akár 30%-os kedvezmények • Vásároljátok az újdonságunkat is 🎨🖌️ Szám szerinti festés
Karácsonyi belső tér Dovido képekkel

Karácsonyi belső tér Dovido képekkel

Nikola Mihalisková Kedden 30. 11. 2021 Újdonságok

Önök is várják már az év legszebb ünnepét? Karácsonyi dallamok kedves hangja, ízletes mézeskalácsok illata, meleg puncs és karácsonyi díszek mindenhol. Lassan kopogtat az ajtón a karácsony. Önök már felkészültek rá? Adják át magukat a karácsonyi hangulat élvezetének. A Dovido-ban is már ünnepi hangulat uralkodik. Idén különlegesen szép, karácsonyi és téli motívumú képekkel készültünk önöknek.

 

 

 

Karácsony a Dovido-val

Hangolódjon velünk a kellemes karácsonyi hangulatra. Ugyan nálunk nem kis karácsonyi manók dolgoznak, hanem egy szuper csapat, mely tagja a zseniális grafikusunk, aki szereti a telet, a havas hegyeket, a karácsonyt és a tipikus karácsonyi motívumokat. Csodálatos és egyedi karácsonyi képekkel készültünk önöknek, melyek meleg és otthonos hangulatot varázsolnak otthonukba.

 

Dovido obraz - zdobenie stromčeka 

 

A nagyszerű grafikusunk ismét nem okozott csalódást, és a végtelen fantáziájának, kreativitásának és kemény munkájának hála varázslatos belső terük lehet tipikus karácsonyi hangulattal. Gondoltunk ám a csintalan „Grincsekre” is, és olyan nem szokványos, téli motívumú fali képekkel is készültünk, melyeket az univerzum, az absztrakció és a havas természet inspirált.

 

Dovido obraz krajina v snežítku Dovido čiernobiely obraz na stenu s abstrakciou zimy

 

Mágikus tél a belső térben

A bájos téli hölgy igazi művész. A varázspálcájával csodaszép hellyé varázsolja a természetet, melyben a kicsik és nagyok is átadhatják magukat a téli szórakozásnak. Hóval borított fák, befagyott tavak, csodálatos sarki fény. Vigyenek egy kis téli természetet az otthonukba. Itt az ideje kicserélni az őszi dekorációt téli dekorációra, vagy egyenesen karácsonyira.

 

Dovido obraz zimná krajinka Dovido obraz zamilovaný pár pod imelom

 

Készüljenek fel a Dovido-val a karácsonyra! A műhelyünkben készült téli motívumos képek széppé és különlegessé varázsolják az egész belső teret. Fenséges havas hegyek, kis város a hideg téli éjjelen, vagy hóval borított táj. Tipikus téli idill, mely romantikus hangulatot áraszt egy cseppnyi nosztalgiával.

 

Dovido obraz zasnežené hory Dovido obraz s vianočným motívom - červená vianočná guľa

 

Gyermekszoba karácsonyi ruhában

A Dovido-ban kicsi és nagy álmodozók vágyait is teljesítjük. Azt a mottót követjük, hogy semmi sem lehetetlen, és pont a karácsonyi időszak alkalmas az álmok valóra váltására. Díszítsék gyermekeik szobáját karácsonyi hangulatba. Az egyszerű gyermekszobát különleges gyermekbirodalommá tudják változtatni a mesés és karácsonyi motívumú képekkel. A szánon repülő Mikulás vagy egy aranyos fehér rénszarvas a képeinknek köszönhetően valósággá válhat.

 

Dovido obraz s vianočným motívom - lietajúci Santa na saniach Dovido obraz - rozprávkový biely sob

 

A grafikusunk által kiválasztott színek ideális színkombinációkat alkotnak a legkisebbek számára is. A gyermeket megnyugtatják és pozitív hangulatot árasztanak. A grafikus által kiválasztott motívumok is támogatják a gyermeki fantáziát és kreativitást. Mit szólnak, karácsonyfadíszítő állatka barátok sokszínű karácsonyi motívuma, vagy tipikus téli figurák a sílécen? Mi varázsol mosolyt gyermeke arcára?

 

 Dovido obraz zdobenie stromčeka v snežítku Dovido obraz so zimným motívom - zvieratká na lyžiach

 

Fali kép, mint karácsonyi dekoráció

Sokféle mód és karácsonyi dekoráció létezik, melyeket fel tudnak használni otthonuk díszítésére karácsonykor. Azonban próbáltak már a karácsonyi belső térbe képet bekomponálni? A karácsonyi hangulatú belső tér kialakításakor ne féljenek kioldani és szabadjára engedni fantáziájukat. Szeretnék, ha ez a karácsony igazán különleges lenne? Használják a művészet varázsát és erejét. A műhelyünkben készült képek erre lettek teremtve. Segítségükkel tökéletes helyet tudnak kialakítani ünnepi karakterrel, melyben öröm lesz eltölteni a karácsonyi ünnepeket.

 

Dovido obraz zasnežený les Dovido obraz zimné radovánky

 

Bízunk benne, hogy az újdonságainkkal sikerült önöket inspirálni, és érdekelne minket, melyik a kedvenc képük az új téli kollekciónkból. A havas táj vagy egy karácsonyi motívum? A tippjeiket leírhatják kommentbe.Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség