FLASH SALE⚡Extra 5% kedvezmény FLASH5 kóddal
Saját Dovido képgaléria

Saját Dovido képgaléria

Nikola Mihalisková Hétfőn 06. 12. 2021 Újdonságok

Flexibilis és effektív. Aktuális belső téri trend, mely nagy népszerűségnek örvend. Tudják, melyik az? A Dovido-ban igyekszünk lépést tartani a modern belső téri világgal. Azon gondolkodtunk, hogyan elégíthetnénk ki az emberek azon vágyát, hogy több képet is birtokoljanak anélkül, hogy rámenne az összes megtakarításuk. Attraktív újdonsággal készültünk önöknek! Képszettek praktikus méretekkel, kellemes színkombinációkkal és a legmodernebb motívumokkal.

 

Dovido set obrazov nočný romantický pohľad na Londýn set čiernobielych obrazov Dovido s prímorskou tematikou

 

 Dovido újdonság – modern képszettek

Egy nem elegendő, de a többrészes képek összerakása egy tökéletes egésszé kész türelempróba? Dovido hatékony megoldást kínál a művészet iránt érdeklődők számára. Attraktív képszettek modern dizájnnal. A Dovido műhelyéből készült képszettek négy képből állnak, melyeket máris többféleképpen lehet összerakni. Az előnyükhöz tartoznak a praktikus méretek (4x 40x40 vagy 4x 60x60), melyek remekül mutatnak a nappali fő falán, ugyanakkor egy kisebb előszobában is elférnek.

 

 set obrazov etnický motív

 

A Dovido műhelyének újdonsága igazán ütős. A kínálatban találnak elegáns fekete-fehér, vagy élénk színű képszetteket divatos motívumokkal. Modern absztrakció, világhírű nagyvárosok vagy populáris Feng Shui motívum. Valami mást szeretnének? Ne aggódjanak, már dolgozunk az új képszetteken, melyek garantáltan elvarázsolják önöket. Tehát, melyik képszett fogja díszíteni az ön modern belső terét?

 

Modern képek Feng Shui karakterrel

Természet, Zen elemek, Mandala vagy Buddha. A harmonikus belső térben fontos szerepet játszanak a Feng Shui elemek. Az ősi kínai művészet nagyon jól tudja, mi segít visszaállítani az elveszett csi-t, vagy hogyan vonzhatja magához a bőséget, az egészséget és a gazdagságot.

 

set obrazov s Feng Shui motívom set Dovido obrazov s Feng Shui motívom

 

Nem tudnak választani a sokszínű Mandala és az aranyszínű meditáló Buddha közt? A probléma megoldva. Csodálatos képszetteket állítottunk össze a népszerű Feng Shui motívummal, melyek tökéletesen illenek az előszobába, a hálószobába, de a nappaliba is. A kínálat valóban változatos, és a kombinációk a legapróbb részletig összhangban vannak.

 

set obrazov od Dovido - Feng Shui motív set obrazov od Dovido Feng Shui motív

 

Attraktív gyermekszoba Dovido elemekkel

Elég volt az unalmas és sztereotip gyermekszobából. A gyermekeknek kialakított helynek modernnek és inspirálónak kellene hatnia. A gyermekeknek már az első látásra meg kellene szeretniük a gyermekszobát. A csupasz falak nem szólítják meg a gyermekeket, de a színes falak modern és szemet gyönyörködetető dizájnnal minden kis kritikust lenyűgöznek.

 

set obrazov do detskej izby Dovido set obrazov detský motív

 

A fiúk biztosan nem vetik meg a tipikus fiús motívumot, melynek fő képviselői a vidám színű közlekedési ezközök. A szelíd leánylelkek számára csodás négyrészes képszettet állítottunk össze kellemes pasztellszínekben. Természetesen a képszettből nem felejtettük ki a mesebeli egyszarvút, mely békés és nyugodt alvást biztosít a kis hercegnőknek. Ha a kis művészük az állatokra esküszik, mindenképpen aranyos indián állatkás képszettel díszítse a gyermekszobát.

 

set obrazov detský motív dopravné prostriedky set obrazov od Dovido - detský motív

 

Dovido képszettek trendi konyhába

Hogyan lehetne trendi konyhát kialakítani például vidéki hangulatban? A konyhában elegendő mennyiségű időt töltenek el, épp ezért itt az ideje feldobni. Ha egy hangulatos, modern dizájnú konyhára vágynak, nincs más dolgunk, csak eljátszadozni a lakásdíszekkel. Ezek a képek erre lettek teremtve. Bármikor kicserélhetőek, áthelyezhetőek, vagy teljesen eltávolíthatóak.

 

Dovido set obrazov - maľované mestá set Dovido obrazov s motívom levanduľových polí

 

Tegyék kellemessé a mindennapi főzést és a konyhai munkálatokat. Az olyan modern képek, mint a tengerparti táj, a tengerparti város szűk történelmi utcácskái, a varázslatos naplemente vagy a tipikus lila levendulamező kellemes otthonias légkört keltenek nyaralási hangulattal.

 

set obrazov s motívom mora a prímorskej krajinky Dovido set obrazov - pláž, more, raj na zemi

 

New York, London vagy Párizs?

A nappali fontos része a belső térnek, mely különös figyelmet érdemel. Ez egy olyan hely, ahol a családdal és barátokkal találkoznak, ahol romantikus estéket töltenek a partnerükkel és ahol a vad születésnapi partik zajlanak. Fegyverezze fel a leglátogatottabb helyiségét a művészet erejével. A fali képek egyszerűen modern nappaliba tartoznak! A világhírű nagyvárosok, megálmodott nyaralóhelyek vagy a varázslatos absztrakciók minden vendéget magával ragadnak.

 

set obrazov s motívom zapadajúceho slnka

 

A fekete-fehér dizájn és az absztrakt művészetes képszettek tökéletesen illeszkednek az elegáns, időtlen belső tér koncepciójába. Az éjszakai London romantikus kilátása vagy Párizs, a szerelem városa is felkelti a figyelmet. A választás az önöké! A legnagyobb előny az, hogy a képszetteket tetszőlegesen elhelyezhetik és nyugodtan kombinálhatják egy másik kollekcióval a kínálatunkból. Hozzanak létre egy olyan képösszeállítást, amely csodálatos galériához fog hasonlítani. Oly kevés elég ahhoz, hogy a belső teret valami különlegessel díszítse. Mit kedvelnek jobban, a nem szokványos absztrakciót, vagy álmaik úti célját?

 

Dovido set obrazov tajuplné mestá  Dovido set obrazov tajomný nočný život   

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség