Akár 30%-os kedvezmények • Vásároljátok az újdonságunkat is 🎨🖌️ Szám szerinti festés
Álom fürdőszoba aktraktív színben

Álom fürdőszoba aktraktív színben

Viktória Visnyai Kedden 16. 03. 2021 Tippek és inspirációk

Számunkra a fürdőszoba a béke egy kis oázisa, hangulatos szentélyünk, amelyben meg lehet szabadulni a mindennapi gondok, a stressz és a munkafeszültség elől. Ez egy pihenési és kikapcsolódási lehetőség, ahol teljesen kitisztíthatja elméjét és feltöltheti az energiát a következő napra.

A megfelelő színkombinációk kiválasztása az első hegedűt játssza, amikor létrehoz egy fürdőszoba paradicsomot. A színek befolyásolhatják hangulatunkat és érzelmeinket, ezért nagyon figyeljen az álomfürdő színskálájának kiválasztására.

 

moderná kúpeľňa modrý obklad, biele umývadlo, batéria v zlatej farbe

 

Szinek, melyek feldobják a fürdőszobát

Szürke, fehér, kék vagy bézs? Mi a jelenlegi színirány a fürdőszoba számára?

A modern és időtlen fürdőszoba koncepciójának megalkotásához azt a kombinációt javasoljuk, amely semmit sem ront el. Ha nem akar kísérletezni, akkor a legideálisabb megoldás egy színkombináció, egy kortalan trend - fehér és szürke - használata.

 

elegantná šedá kúpeľňa

 

Ha azonban szereted a színeket, és vidám színkombinációval szeretnél létrehozni egy különleges varázslatos helyet, ahol belemerülhetsz a fantázia országában, választhatsz bátran valami jellegzetesebbet. Ne feledje azonban, hogy egy modern és vonzó fürdőszoba kialakításához tanácsos két, maximum három színt használni (a kiegészítőket is beleértve).

 

moderná vysnívaná kúpeľňa s vaňou a aj walk in sprchou

 

Időtlen fehér fürdőoszoba

Szereted a friss szellőt, a tisztaságot és az egyszerűséget? A királynő a fürdőszobai világ színei között egyértelműen a fehér. Használjon fehéret elegáns fürdőszoba kialakításához.

A fehér fürdőszobák előnye a gyors átalakulás lehetősége. Ha idővel megunja a fehéret, könnyen hozzáigazíthatja az aktuális trendekhez. Mindössze annyit kell tenni, hogy ízlésesen kiegészíti a domináns fehér színt kontraszt színekkel, például modern antracit szürkével vagy divatos feketével.

 

moderná elegantná biela kúpeľňa

 

A minimalizmus, a fa és a zöld a legfonotsabb elem a mai modern fürdőszobákban. Hozzon létre egy bájos otthoni wellness természetes elemekkel. A fából készült iparvágány vagy a fából készült bútorok hangulatossá teszik az elegáns fehér fürdőszobát. Töltse ki a helyet párás környezeteknek megfelelő szobanövényekkel, és minimalista stílus a világon!

 

moderná kúpeľňa s bielou vaňou biela vaňa, moderná kúpeľňa, drevený doplnok, čierny obklad do kúpeľni

 

Tippünk: Ön egy házban él, és van lehetősége egy luxus fürdőszobát létrehozni? Hallottál már egy stílusos "sarokról" közvetlenül a tágas fürdőszobában? A praktikus tárolóhelyiségekkel ellátott, nagy fürdőszobában hozzon létre egy szegélyezett, nem hagyományos fürdőszobát, amely tele van természetes fénnyel, és az organikus és a modern elemeket ötvözve egyedi fehér fürdőszobát hoz létre, elegánsan.

 

Modern fürdőszoba klasszikus bézs tónusokkal

Jobban szereti a klasszikusokat és az egyszerű vonalakat a fürdőszobában? Vágyakozik egy békés és harmónia varázslatos helyre, ahol hagyja, hogy a világ lassan múljon maga mögött? Az időtlen bézs szín eleganciát és képzeletbeli luxust hoz a fürdőszobába. A bézs az egyik meleg földszíne, amely a természet erejével és pozitív energiával megvilágítja az egész teret. Álomfürdőszobája meleg bézs tónusokban olyan trend, amely soha nem múlik el.

 

luxusná béžová kúpeľňa

 

A kontraszt mindig "nyerő"

A legújabb trendek szerint a modern fürdőszobák kontraszt elemeket tartalmaznak. A fekete és a sötét fürdőszoba egyre inkább előtérbe kerül. A sötét modern fürdőszobákat különösen kedvelik azok az emberek, akik szeretik a változásokat, és hajlamosak a jellegzetes, ipari stílusra. Ne féljen a sötét színektől! A túlsúlyban lévő fekete színű fürdőszobának egyáltalán nem kell hidegnek és frusztrálónak tűnnie, éppen ellenkezőleg, a fekete szín könnyen kombinálható más színek széles skálájával. Próbálja ki a fekete modern kombinációját semleges kontraszt elemmekel vagy a fekete földszínnel.

 

 

Ha el sem tudja képzelni a béke és a pihenés "szentélyét" fekete csempékkel, akkor próbáljon divatos fekete kiegészítőket választani, például szabadon álló kád, fekete csap és egyéb otthoni kiegészítők formájában.

 

čierne doplnky do modernej kúpeľne

 

Smaragd fürdőszoba? A modern fürdőszobában az extravagancia nagyon kívánt 

Hogy a kreativitás ne legyen krolátotzott! Ha nem rajong a sötét  vagy kalsszikus színekért vagy  unja már sztereotippet, akkor a lágy pasztellszínek, a zöld vagy a kék lesznek a megfelelőek az Ön számára. A hűvös tónusok a természet érintésével segítenek egy modern fürdőszoba kialakításában, amely ideális a pihenésre.

A "szent" fürdőszobai világban mindig nyugodt és harmonikus légkörnek kell lennie. Az egyedülálló akvamarin szín a kék és a zöld árnyalatok mesés keverékének köszönhetően tökéletes harmonikus fürdőszobai paradicsomot teremt a végtelen óceán érintésével.

 

trendy kúpeľňa s drevom a zeleným moderným obkladom

 

Szeretne egy wow hatású álomfürdőt? Próbálja ki a fürdőszoba kiváló minőségű gaypjúrostos vliesz tapétát, modern dizájnnal. Az időtlen, márványozott tapéta vagy zöld, kék vagy fekete mozaik háttérkép új életet lehel az unalmas kis fürdőszobába, és bizonyos adag extravaganciát, luxust és eredetiséget kínál.

 

 tapeta s motívom mramoru

 

Tippünk: A modern fürdőszobák divatos kombinációja kétségtelenül egy gyönyörű smaragd fürdőszoba természetes fa kiegészítőkkel és modern fehér fürdőszobai kiegészítőkkel. A fantáziadús fémrészek segítenek a fürdőszoba kifinomult megjelenésében.

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség