Flash sale⚡ extra 10% kedvezmény a FLASH10 kóddal *csak vasárnapig
Az emberek jövője - modern, öko stílusú ház

Az emberek jövője - modern, öko stílusú ház

Viktória Visnyai Kedden 09. 03. 2021 Tippek és inspirációk

Természetes és modern stílus, más néven öko stílus

Öko a gondolkodásod? Újrahasznosítasz? Szereted a természetet és annak harmóniáját? Átalakítani szertnéd lakásodat, és még mindig nem tudod, milyen stílusban rendezed be? Ha minden kérdésre igennel válaszoltál, a divatos öko stílus (eco style) a megfelelő választás  számodra. A legtöbb ember jól ismeri a mai fogyasztói és materialista életmód bolygónkra gyakorolt ​​hatását. A természeti erőforrások és a Földünk túl vannak terhelve. A világ minden tájáról származó építészek is tisztában vannak ezzel, és új házak és lakások tervezésekor ökológiai gondolkodásra is törekednek. A belső térben egyre inkább használják az öko stílus trendjeit, ami jelentősen hozzájárul a jobb környezethez, életmódhoz és a harmonikus, kiegyensúlyozott életmódhoz. Az öko stílus csak a 20. század végén vált népszerűvé és terjedt el, csakúgy, mint az összes többi modern stílus, így a 21. században már nem újonc.

 

Hogyan ismered fel az öko stílust a berendezésben?

A környezetbarát és modern, öko stílus, a minimalista paradicsomkert a földön. A belső tér takarékosan, de funkcionálisan, modernen és mindenekelőtt ökológikusan van berendezve.

 

eko štýl v interiéri  

Erre a természetes stílusra jellemzőek a semleges földszínek, a természetes anyagok, amelyeket a bútorok gyártásában és a ház dekorációinak kiválasztásában is felhasználnak. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az ökológiai stílus elsősorban a környezet megőrzésével és ezáltal a fogyasztás csökkentésével foglalkozik. Az öko stílusú belső tér gyakran keveredik a vidéki vagy skandináv életmóddal.

 

A Föld színei a fő szerepben

Az ökostílus által képviselt mély filozófia jelenlegi életünk / a természettel, annak lényegével és törvényeivel való összefüggése. Környezetbarát és kényelmes környezet kialakításáról van szó, ahol harmónia, szabadság, tágasság van jelen, kombinálva a mai modern idők vívmányaival. Az öko stílus a természetben rejlő harmóniát, az otthon melegét, bolygónkat és a végtelen eget képviseli. Az öko stílus tipikus színei az univerzális semleges földszínek, a barna, a bézs, a fehér, a krém, a szürke (és különféle árnyalataik). A fantáziadús minták és az erős élénk színek nem tartoznak az öko-belső térbe. A klasszikus földszínek mellett ne féljen kortalan természetes színárnyalatokat adni a belső térnek - a nap színe - sárga, az erdő és az élet színe - zöld, és nem szabad megfeledkeznünk a mennyei paradicsomról, a mennyei - pasztell vagy világoskékről.

interiér typický pre eko štýl

 

Raklapbútor, rusztikus fa vagy nyersbeton?

Hogyan díszítsük a belső teret öko stílusban? Az ökológiai bútorok nagyon hasznosak lehetnek. Az aszimmetria, a tökéletlenség és a természetesség kulcsfontosságú az ökológiai belső térben. A modern ökológiai stílust jellemző anyagok. Az ökostílus lényege és célja természetes, újrahasznosítható és megújuló anyagok felhasználása. Sem műanyag, sem vegyszer, de fa, fém, üveg, kő, beton, parafa, természetes textíliák, mint például pamut, len, gyapjú, papír és még bőr  ezeket szívesen fogadják a belső terek. Az ökológiai bútorok leggyakrabban használt anyaga egyértelműen a fa, amelyet a parafa követ, ratán vagy bambusz.

 

 ratanový nábytok ladený do eko interiéru 

                 

Száz ember, száz íz", és ez vonatkozik a lakóhelyiség belső berendezéseire is. Az öko stílusban fa-, parafa- vagy akár kőburkolatot választhat, és akár a travertint, a homokkőt vagy a nyersbetont választja, az ön ízlésének feleljen meg. Nem felejtkezünk meg a fából, rattanból vagy akár egyedi bambuszból részülz bútorokról sem. A természet számára is hasznosak a napelemek, az esővíz kitermelése és környezetbarát izzók.

 

 

 

Segítsen "Földanyánknak" is. Az öko belső berendezésnek egyáltalán nem kell újnak lennie. Egy szép, kényelmes ökológiai otthon létrehozásához elegendő a régi funkcionális bútorok újrahasznosítása. Új életet adjon a kopott fa bútoroknak. Ne féljen a kezét beszennyezni, annál jobban fogja élvezni a felújítást. A bútorok felújításakor csak környezetbarát festékeket, bevonatokat, lakkokat, olajokat használunk vegyszerek nélkül, szintetikus anyagok nélkül. Öko stílusban minden természetes.

 

 

 

prírodný drevený stôl do eko štýlu 

Tippünk: Eredeti raklapbútor. A népszerű raklapok és a népszerű fadobozok zöld belsővel és ökológiai belsővel rendelkeznek. A divatos raklapbútorok tökéletesen illenek az öko stílusba. Ez funkcionális, ötletes, egyedi és természetesen ökológiai.


paletový nábytok do ekologického interiéru  

Ideális lakásdíszek, amelyek megfelelő módon kiegészítik és kiemelik az öko-stílus lényegét

Az öko otthoni kiegészítők természetes erőforrásokból és újrahasznosítható anyagokból készülnek, pl. újrahasznosított műanyag is. Fának és fadíszeknek kell lenniük. Kövek, üveg és különösen zöld. Az egzotikus növények, a tipikus szobanövények, a pálmafák, a szőlő, a fikusz, a zöld növényzet a modern ökológiai stílus nélkülözhetetlen tulajdonsága.

 

kvetinové bytové doplnky typické pre eco style  kvetinové bytové dekorácie typické pre eco style

 

Az öko stílusra jellemző ötletes lakásdíszek az etno kiegészítők, agyagkerámiák és a pompás, tágas akváriumok. Az öko stílusú szerkentyű azok számára, akik anyagilag és kedvükre megengedhetik maguknak, egy kandalló és egy zöld növény természetes fal, amely speciális öntöző- és világítórendszereket igényel.

 

bytové dekorácie do eko štýlu

  

Tippünk: Gondolkodj ökológiailag és egészségesen. Játssz kertészként, és próbálj létrehozni egy kis kertet a konyhádban, ahol kedvenc biotermékeidet / bioélelmiszereket termeszted. Segíts az emberiség,  és a gyermekeid számára a jobb jövő felépítésében az öko stílus segítségével. Ha szereted a Földünket, a természetünket, az erdőket, a tengereket, a zöld növényeket és a friss levegőt, akkor próbáld ki otthonodban az öko stílus erejét.Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség