FLASH SALE⚡Extra 5% kedvezmény FLASH5 kóddal
Háloszobába illő képek és tapéták

Háloszobába illő képek és tapéták

Viktória Visnyai Hétfőn 21. 09. 2020 Tippek és inspirációk

Szoba alvásra és pihenésre. Hálószoba. Minden amire szükséges- kényelmes ágy, nagy szekrény, komód, éjjeliszekrény éjjeli lámpával és egy csillár. Be rendezheti a legjobb minőségű bútorokkal, de mindig szigorúan fog kinézni. Hangulatossá  kell vrászolni, és meg kell teremteni a megfelelő légkört. Segítünk, hogyan.

 

Egy kép mindent megváltoztat

Nem szükséges a bútor cseréje. Van egy egyszerűbb és megfizethetőbb módszer a hálószoba hangulatosabbá tételére is. A hálószoba megfelelően választott  háloszoba tapéta vagy egy kép a falon teljesen megváltoztathatja a hálószoba általános légkörét. Választásánál vegye figyelembe azt a légkört, amelyet a hálószobába szeretné varázsolni. A hálószoba nem képviselő helyiség. Általában nem fogadunk vendégeket. Engedje szabadjára fantáziáját, és válassza ki azt a tapétát, amelyik a legjobban tetszik, vagy azt a képet, amely elárul valamit rólad, és kellemesen élénkvé teszi a hálószobát, ugyanakkor nem lesz zavaró. Ez egy hálószoba. Jól kell aludnia benne, és energiát kell nyernie a következő napra. Egy pihentető és nyugodt szobát alkosson.

 

Obraz orchidea s japonskou tematikou

 

Hálószobába illő képek és tapéták

A természet, a táj és a virágok motívumával készült festmények nyugtató és meditatív hatást fejtenek ki. A városok és a mozgalmas élet szerelmesei is értékelni fogják pl. képek nagyvárosok motívumaival, amelyek kiegészítik, de nem zavarják a nyugodt légkört. A hálószobában a Feng Shui képek és fotótapéták is használhatók, de ha nincs kapcsolatuk velük, inkább ne helyezzük őket a falra bármi áron.

A fotótapéta az egyik falon érdekesnek tűnik, de két falra helyezése zavaró lehet, és vizuálisan kissebbíti az egész hálószobát. Gondolja át alaposan a fotótapéta választását és annak elhelyezését.

 

 Fototapeta letecký pohľad na pláž

 

Kép vagy fotótapéta ez a fő

A kép vagy a fotótapéta az egész hálószoba fő elemévé válhat, amelyhez a többi bútort illeszti. Ebben az esetben egy színesebb motívummal rendelkező képnek engedhet meg magának. Ebben az esetben a fal színe legyen egyszínű-fehér-vagy bézs. A fal színének természetes kölcsönhatást kell létrehoznia a kép színeivel.

 

Obraz srdce na pni

 

Bár a vörös a szenvedély színe, agresszívnak tűnik. A sárga mellett ez az egyik szín, amelyet kerülnie kell a hálószobájában. Látványuk zavarhatja az alvást. Viszont ha képet helyezt a hálószobába, minden nap látni fogja. Cserélheti a hálószoba berendezése váloztatása során, de ha  fő elemként helyezi el-nem lesz egyszerű. De ha mégis a piros vagy a sárga a kedvenc színe, és szeretné hálószobájába, senki sem akadályozza meg. Ha helyesen választja őket, akkor nem ront el velük semmit.

 

Egy kép 10 évre? Csak ezt ne!

Ha kedveli a változást, rendezze be a hálószobáját úgy hogy a falon lévő képet gyakrabban tudja változtani. Az ágyenmű színvel lehet egyeztetni. A falakat érdemes fehérre festeni, semleges színű bútorokat kellene választani és így varázsolhat a kiegészítőkkel. Válassz olyan motívumokat, amelyek mosolyt varázsolnak az arcodra. Elég negatív és komor dolgot tapasztalt a nap folyamán. A kikapcsolódás, a harmónia és a jó alvás vár önre a hálószobában. Ezeket az érzéseket erősíti  a jó választott képre vettet tekintet. Életünk egyharmadát alvással töltjük. Legyen az ön hálószobája a béke oázisa, és kényeztesse magát egész nap a megérdemelt kényelemmel.

 

Obraz maľovanie podľa čísiel anjel

 

Saját kézzel festett kép

Ha szereted a festményeket és szeretnél festeni magadnak, de még nem próbáltad, próbáld meg a számok szerinti festést. Válassz egy témát, amelyhez érzelmi viszonyod fűződik, vagy egyszerűen csak tetszik. Festésnél kellemes estét tölthet elpárjával, vagy családi körben. Így ez a kép teljesen más dimenziót kap, és minden este azzal az érzéssel fekszkszenek le, hogy minden, ami önök körül történik -nem hiába

 

A romantika kedvelt a hálószobában

A hálószobában vagyunk. Díszítse a falakat valami romantikusabb díszítéssel. Bensőségesebbel. Akt fotók. A bátrabbak  használhtják a saját fotókat. De itt érdemes óvatosnak lenni, soha nem lehet tudni ki látogat be a hálószobába.

 

Fototapeta romantická správa

 

A családi fotók nem a hálószobába tartoznak

A családtagokkal készített fotók nem tartoznak a hálószoba falaira. Különösen azok, amelyeket emlékként akasztunk a falra. Rájuk nézve emlékeztetnek a múltra, és nagyon megnehezítheti az elalvást, még akkor is, ha csak kellemes emlékek fűződnek a képeken szereplő személyekhez.

 

Gazdak kép és tapéta kínálat áll rendlekezésünkre hogy hangulatossá és kellemessé tegyük a hálószobát. Csak rajtad múlik. A hálószoba egy szoba, ahol pihenni és aludni szeretnél. Erre emlékez! A kép kellemes légkört varázsoljon.

 

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség