www.dovido.hu
Hogyan segíthetek? (Hétfő-Péntek: 8-12:00)
+36 16 777 620 / info@dovido.hu
Háloszobába illő képek és tapéták

Háloszobába illő képek és tapéták

Viktória Visnyai Hétfőn 21. 09. 2020 Tippek és inspirációk

Szoba alvásra és pihenésre. Hálószoba. Minden amire szükséges- kényelmes ágy, nagy szekrény, komód, éjjeliszekrény éjjeli lámpával és egy csillár. Be rendezheti a legjobb minőségű bútorokkal, de mindig szigorúan fog kinézni. Hangulatossá  kell vrászolni, és meg kell teremteni a megfelelő légkört. Segítünk, hogyan.

 

Egy kép mindent megváltoztat

Nem szükséges a bútor cseréje. Van egy egyszerűbb és megfizethetőbb módszer a hálószoba hangulatosabbá tételére is. A hálószoba megfelelően választott  hálószoba tapéta vagy egy kép a falon teljesen megváltoztathatja a hálószoba általános légkörét. Választásánál vegye figyelembe azt a légkört, amelyet a hálószobába szeretné varázsolni. A hálószoba nem képviselő helyiség. Általában nem fogadunk vendégeket. Engedje szabadjára fantáziáját, és válassza ki azt a tapétát, amelyik a legjobban tetszik, vagy azt a képet, amely elárul valamit rólad, és kellemesen élénkvé teszi a hálószobát, ugyanakkor nem lesz zavaró. Ez egy hálószoba. Jól kell aludnia benne, és energiát kell nyernie a következő napra. Egy pihentető és nyugodt szobát alkosson.

 

Obraz orchidea s japonskou tematikou

 

Hálószobába illő képek és tapéták

A természet, a táj és a virágok motívumával készült festmények nyugtató és meditatív hatást fejtenek ki. A városok és a mozgalmas élet szerelmesei is értékelni fogják pl. képek nagyvárosok motívumaival, amelyek kiegészítik, de nem zavarják a nyugodt légkört. A hálószobában a Feng Shui képek és fotótapéták is használhatók, de ha nincs kapcsolatuk velük, inkább ne helyezzük őket a falra bármi áron.

A fotótapéta az egyik falon érdekesnek tűnik, de két falra helyezése zavaró lehet, és vizuálisan kissebbíti az egész hálószobát. Gondolja át alaposan a fotótapéta választását és annak elhelyezését.

 

 Fototapeta letecký pohľad na pláž

 

Kép vagy fotótapéta ez a fő

A kép vagy a fotótapéta az egész hálószoba fő elemévé válhat, amelyhez a többi bútort illeszti. Ebben az esetben egy színesebb motívummal rendelkező képnek engedhet meg magának. Ebben az esetben a fal színe legyen egyszínű-fehér-vagy bézs. A fal színének természetes kölcsönhatást kell létrehoznia a kép színeivel.

 

Obraz srdce na pni

 

Bár a vörös a szenvedély színe, agresszívnak tűnik. A sárga mellett ez az egyik szín, amelyet kerülnie kell a hálószobájában. Látványuk zavarhatja az alvást. Viszont ha képet helyezt a hálószobába, minden nap látni fogja. Cserélheti a hálószoba berendezése váloztatása során, de ha  fő elemként helyezi el-nem lesz egyszerű. De ha mégis a piros vagy a sárga a kedvenc színe, és szeretné hálószobájába, senki sem akadályozza meg. Ha helyesen választja őket, akkor nem ront el velük semmit.

 

Egy kép 10 évre? Csak ezt ne!

Ha kedveli a változást, rendezze be a hálószobáját úgy hogy a falon lévő képet gyakrabban tudja változtani. Az ágyenmű színvel lehet egyeztetni. A falakat érdemes fehérre festeni, semleges színű bútorokat kellene választani és így varázsolhat a kiegészítőkkel. Válassz olyan motívumokat, amelyek mosolyt varázsolnak az arcodra. Elég negatív és komor dolgot tapasztalt a nap folyamán. A kikapcsolódás, a harmónia és a jó alvás vár önre a hálószobában. Ezeket az érzéseket erősíti  a jó választott képre vettet tekintet. Életünk egyharmadát alvással töltjük. Legyen az ön hálószobája a béke oázisa, és kényeztesse magát egész nap a megérdemelt kényelemmel.

 

Obraz maľovanie podľa čísiel anjel

 

Saját kézzel festett kép

Ha szereted a festményeket és szeretnél festeni magadnak, de még nem próbáltad, próbáld meg a számok szerinti festést. Válassz egy témát, amelyhez érzelmi viszonyod fűződik, vagy egyszerűen csak tetszik. Festésnél kellemes estét tölthet elpárjával, vagy családi körben. Így ez a kép teljesen más dimenziót kap, és minden este azzal az érzéssel fekszkszenek le, hogy minden, ami önök körül történik -nem hiába

 

A romantika kedvelt a hálószobában

A hálószobában vagyunk. Díszítse a falakat valami romantikusabb díszítéssel. Bensőségesebbel. Akt fotók. A bátrabbak  használhtják a saját fotókat. De itt érdemes óvatosnak lenni, soha nem lehet tudni ki látogat be a hálószobába.

 

Fototapeta romantická správa

 

A családi fotók nem a hálószobába tartoznak

A családtagokkal készített fotók nem tartoznak a hálószoba falaira. Különösen azok, amelyeket emlékként akasztunk a falra. Rájuk nézve emlékeztetnek a múltra, és nagyon megnehezítheti az elalvást, még akkor is, ha csak kellemes emlékek fűződnek a képeken szereplő személyekhez.

 

Gazdak kép és tapéta kínálat áll rendlekezésünkre hogy hangulatossá és kellemessé tegyük a hálószobát. Csak rajtad múlik. A hálószoba egy szoba, ahol pihenni és aludni szeretnél. Erre emlékez! A kép kellemes légkört varázsoljon.

 

 Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás felett 35 145 Ft
Raktáron lévő termékek Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Hűség program Hűség program regisztrált vásárloknak