Happy children's day🧸Extra 10% kedvezmény a KIDS2024 kóddal *csak vasárnapig
Rendkívüli Valentin napi ajándék amivel boldogságot okozunk szeretteinknek!

Rendkívüli Valentin napi ajándék amivel boldogságot okozunk szeretteinknek!

Viktória Visnyai Hétfőn 08. 02. 2021 Tippek és inspirációk

A Valentin-nap, szerelmesek napja, lassan, de biztosan kopogtat az ajtónkon. Olyan Valentin napi-ajándékot keres, amely szívből érkezik? Valami személyes, meghitt és eredeti egyszerre?

Adjon esélyt egy egyedi különleges meglepetésnek, amelyet pontosan kedvese izlése szerint fog készülni.  Próbálja ki a barkácsolás, a kézzel készített ajándékok erejét, vagy próbáljon kedvesének örömet szerezni érdekes, szokatlan romantikus ajándékkal, amelyeket mi készítettünk Önnek.

 

zamilovaná dvojica s červenými balónmi v tvare srdca

 

A romantikus vers minden szívet megérint

Legyen költő. Teremtsen egy eredeti meglepetést szerelme részére. Egy saját vers, amelyet szívből komponál és alkot, szeretete legszebb és legkedvesebb kifejezése. Keretezze be a papírra írt verset, hogy szeretett fele a falra helyezhesse és bármikor rá néz, örömet szerez számára.

 

Ajándékozzon csillagokat

Ismersz egy romantikusabb gesztust, mint hogy csillagot ajándékozz valakinek Valentin-napra vagy akár az egész csillagos éget? Álmaikat tegye alkotása tárgyává. Az első  találkozás napját, esküvő napját vagy születésnapját örökre megörökítheti az Ön által létrehozott csillagtérképen.

 

hviezdna obloha

 

A csillagos ég létrehozásakor fontos megadni a pontos dátumot, helyet és időpontot, hogy felfedje azokat a varázslatos végtelen csillagokat, amelyek különleges pillanatában ragyogtak. A csillagtérkép egyértelműen kreatív és egyben romantikus ajándékokhoz tartozik, nemcsak Valentin-napra.

 

Szokatlan Valentin napi meglepetés - Titkos játék

A férfiak örök gyermekek, ezért nincs jobb és eredetibb Valentin napi-ajándék a férfiak számára, mint egy házi készítésű titkos játék. A játékot az egész házban vagy lakásban és elrejtett üzenetek segítségével játsszák. Partnered rájuk keres és próbálja megfejteni az üzeneteket, aminek köszönhetően felfedezi a Valentin nepi-ajándékát, pl. finom csokoládé szíveket is.

Kipróbálhat egy képcifrát is (például ágyat, bögrét rajzolhat, stb.), Titkosított üzeneteket (szavakban megkevert betűket) vagy titokzatos rejtvényeket, amelyek megoldva feltárják Valentin napi meglepetésének helyét.

 

A fából faragott szeretet örök szimbóluma

Ajándékozza kedvesét a szeretet összetéveszthetetlen szimbólumával - egy szívvel. A fémből, műanyagból, kerámiából, mézeskalácsból vagy akár textilből készült Valentin-szív sok művészi lelket örvendeztet meg.

 

obraz so zamilovaným motívom srdce vyrezané do dreva

 

Mit szólsz a szeretet üzenetéhez fa alapon? A faragott fa szív praktikus, romantikus és időtlen Valentin napi-ajándék, amely nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelő. Az ügyes kezű ügyes mestereknek nem okoz gondot egy szép nagy szív létrehozása, amelyet fából vagy fába faragtak. Ha partnere szereti az olajok éteri illatát vagy az aromás gyertyák kellemes illatát, akkor egy szív alakú fa gyertyatartó nem hiányozhat a Valentin-ajándékok listájáról.

 

Lakásdíszek, amelyek tökéletesen illeszkednek minden szerelmi fészekbe 

Varászoljon új életet otthonába, új jellegzetes szellemet, egyedi meghitt légkört az otthon melegével. Szépítse közös életetük lakását. Lepje meg kedvesét egy design drágakővel - egy képpel.

 

moderný 5 dielny obraz so zamilovaným motívom LOVE  moderný 5 dielny obraz so zamilovaným motívom LOVE

 

Egyedi készítésű képpel, közös fényképük készítésével vagy szerelem motívumú modern képpel. Tökéletes ajándék az első közös lakásba. Olyan ajándék, amely mosolyt varázsol és egész évben simogatja a lelket, nemcsak Valentin-napra.

 

čierno biely obraz so zamilovaným motívom 3-dielny obraz v čierno bielych tónoch so zamilovaným motívom

 

Élmény ajándékok szerelmes párok számára

Bár a mai rettenetes  covid időbszakban szinte lehetetlen wellness üdülésre menni, vagy egy gyors utazás varázsát kipróbálni egy drága luxusautóval, a kedvezményes portálokon a lehetségtelen is lehetséges. Jobban szereti az adrenalint vagy a pihenést? Mit szólna egy páros tandemugráshoz vagy egy felejthetetlen léggömbös repüléshez? Teljesítsd partnered legtitkosabb vágyait és álmait. Legyen egy napra repülőgép pilóta, verhetetlen lovas, borszakértő, vagy csak élvezze a közös partnermasszázs harmóniáját és szépségét.

Készüljön velünk Valentin-napjára. És az ajándék mellett ne felejtse hangolni az egész romantikus légkört. Hogyan adjja át a Valentin napi ajándékot az is nagoyn fontos szerelme számára.  

 

 Minden szerelmes párnak szép és varázslatos Valentin-napot kívánunk.

 

 

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség