www.dovido.hu
Hogyan segíthetek? (Hétfő-Péntek: 8-12:00)
+36 16 777 620 / info@dovido.hu
Dovido újdonság-stílusos parafa képek

Dovido újdonság-stílusos parafa képek

Viktória Visnyai Hétfőn 14. 06. 2021 Újdonságok

A művészet és a design eszközök minden rajongója egyetért velünk abban, hogy lakberendezés nélkül a lakásaink csak üres helyek lennének élet nélkül, jellegzetes stílus és képzelet nélkül. A lakás dekoráció elemei eredetiséget, frissességet, egyediséget és időtlen dizájn leheletét varázsolják a királyságába. Ma egy modern trendet szeretnénk bemutatni a lakás berendezési dekorációk körében - eredeti parafa képek.

 

obraz na korku v čiernobielom prevedení  mapa Európy na korku

 

Egyedi parafa képek

Jól ismeri a vonzó motívumokkal rendelkező klasszikus festményeket, de mi helyzet a parafa képekkel? Mitől különlegesek és szokatlanok? A parafa modern és ötletes képek egy hagyományos parafa táblát rendkívüli lakberendezéssé változtatnak, amely első látásra mindenkit elbűvöl.

 

obraz na korku mapa sveta s vlajkami čiernobiely obraz na korku mapa sveta od Dovido

 

 Az általunk gyártott parafa festmények:

  • Környezetbarát, maga a parafa természetes anyag.
  • A praktikus faváznak és a beépített fa - középső válaszfalnak köszönhetően erősek.
  • A parafa térképek tökéletes ajándék minden utazás szerelmese vagy kalandor számára.
  • A legjobb minőségben vannak kinyomtatva, a színek a mindennapi UV-sugárzás hatása ellenére sem fakulnak el.
  • Nyomtatáskor ökológiai szagtalan festékeket használnak, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe. Így elhelyezheti a festményeket a gyermekszobában, a nappaliban, a folyosón, az irodában és a hálószobában. Valójában bármelyik helyiségben lehet!
  • Sokoldalúan használják őket. A parafa Dovido-képeket eredeti dekorációként szolgálnak, amelyekhez a térképtűk tökéletesen illenek. Vagy játékos földrajzi oktatási segédanyagként a gyermekek számára.
  • Vonzó és kidolgozott kialakításukkal vonzanak

 

mapa sveta obraz na korku Dovidoobraz na korku mapa sveta v šedo bielom prevedení

 

Hogyan keletkezhetnek a Dovido parafa divatos képei?

A Dovido-nál a minőség a legfontosabb! Kvalita pre Dovido predstavuje prím. Az általunk készített képek kiváló minőségű rugalmas vászonra (pamut és poliészter keveréke) vannak nyomtatva, 370 g/m2 tömeggel. A vászon megfelelően van kifeszítve egy fakereten, amelyet közvetlenül festmények gyártására terveztek. A nyomtatott vászon 3 mm vastag parafa deszkára van rögzítve.

 

tlačenie obrazov

 

A parafa Dovido-festményeket szeretettel nyomtatják. A lassú, jó minőségű nyomtatás biztosítja a tökéletes képélességet tökéletesé és jól láthatóvá teszi a kép minden részletét.

Mi mindenkire gondolunk! A parafa képek alkalmasak a gyermek szobába is, és nem kell aggódnia a képeken használt színek kellemetlen és káros szaga miatt. Nagyra értékeljük nemcsak vásárlónkat, hanem a Földanyát is, ezért ökológiai festékeket használunk, szagoktól és káros anyagoktól mentesen.

 

obrazy na korku Dovido

 

Az akasztóknak köszönhetően a parafa kép azonnal felakasztható, vagy kedvenc helyére helyezhető.

 

Praktikus térképtűk a Dovido-tól

Színes, átlátszó vagy fa fejjel? A divatos parafa képet stílusos nyaralástervezővé alakíthatja. A parafa képeken lévő térképtűk egyszerűen hozzátartoznak! Ez egy nem hiányozható kiegészítő, amely hatékonyan kiemeli kedvenc úti céljait vagy a világ nagyvárosait, amelyeket életében legalább egyszer meg szeretne látogatni.

 

obraz mapy sveta na korku

 

Minden tőlünk származó parafa festményhez 10 darab választott térképtűt is talál. Az aktuális menüből választhat. Testreszabhatja a Dovido váltókat stílusával vagy a térkép színével.

 

pripínačky na korkovú mapu sveta obrazy na korku mapa sveta

 

Parafa festmények a legkisebbek számára

Hangulatossá varázsolhatja gyermeke szobáját, a végtelen gyermek fantázia helyét. A gyermekszoba az a hely, ahol minden gyermek létrehozza saját világát. Varázsoljon Ön is egy szokatlan parafa kép segítségével, és hozzon létre egy varázslatos helyet, amelybe minden kis kalandor azonnal beleszeret. Nyissa ki az ajtót a gyermekek számára a végtelen tengerek, egzotikus állatok és titokzatos helyek világába, amelyekről titokban álmodozhatnak.

 

mapa sveta pre deti obraz na korku

 

Parafa kép - térkép a gyermekek számára szemet gyönyörködtető színes kivitelben, amely arra tanítja őket, hogy erőszakmentesen, játékos módon ismerjék meg a körülöttük lévő világot, annak szépségeit és zugait. A gyerekek nagyszerű megfigyelők, és értékelni fogják a szoba minden új, szórakoztató és érdekes elemét.

 

obraz na korku mapa sveta so zvieratami  obraz na korku mapa sveta so zvieratami

 

Különböző eredeti változatú térképeket helyezhet el a gyermekszobában, de a diákszobában is. A gyermekek számára készített térkép pozitív hatással van képességeik és kézségük fejlődésére. Megtanítja őket megismerni nemcsak a világot, hanem önmagukat is. 

 

mapa sveta obraz na korku Dovido mapa sveta pre deti obraz na korku

 

Világtérkép parafán több ezer árnyalatban

Tökéletes ajándék kis kalandoroknak és nagy felfedezőknek. Cserélje le a hagyományos földgömböt egy kivételes parafatérképre. A világtérkép, mint egy parafa kép, minden kutatót, utazót, de a turizmus rajongóját is örömmel tölti el. A térképek kínálata valóban egyedülálló. Fekete-fehér, klasszikus vagy absztrakt világtérképek? Végtelen lehetőségek vannak, és a választás az Öné.

 

 obraz na korku béžová mapa sveta modrá mapa sveta na korku

 

A térkép parafa képként nem csak a világ körüli utazás megtervezésekor szolgál. Készítse el saját parafa emlék tábláját. Térképtűk és fényképek segítségével felejthetetlen pillanatokat örökíthet meg kedvenc úti céljai felfedezésekor. A képhez csatolhat jegyzeteket vagy szakaszokat is az utazási naplóból. Minden a kreativitásán múlik.

 

čiernobiela mapa sveta na korku  obraz na korku mapa sveta na dreve

 

Ha a praktikus kiegészítőket és a hatékony otthoni dekorációkat részesíti előnyben, próbálja ki az egyedi Dovido parafa képeket. Kifinomult kialakításuk még a legigényesebb belső kritikusokat is lenyűgözi. Legyen innovatív és tapasztalja meg a parafa képek varázsát.

 Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Hűség program Hűség program regisztrált vásárloknak