Akár 30%-os kedvezmények • DIZÁJN MINDEN NAPRA • ⭐ (4,9/5) 2500+ Recenzió
Dovido újdonság-stílusos parafa képek

Dovido újdonság-stílusos parafa képek

Viktória Visnyai Hétfőn 14. 06. 2021 Újdonságok

A művészet és a design eszközök minden rajongója egyetért velünk abban, hogy lakberendezés nélkül a lakásaink csak üres helyek lennének élet nélkül, jellegzetes stílus és képzelet nélkül. A lakás dekoráció elemei eredetiséget, frissességet, egyediséget és időtlen dizájn leheletét varázsolják a királyságába. Ma egy modern trendet szeretnénk bemutatni a lakás berendezési dekorációk körében - eredeti parafa képek.

 

obraz na korku v čiernobielom prevedení  mapa Európy na korku

 

Egyedi parafa képek

Jól ismeri a vonzó motívumokkal rendelkező klasszikus festményeket, de mi helyzet a parafa képekkel? Mitől különlegesek és szokatlanok? A parafa modern és ötletes képek egy hagyományos parafa táblát rendkívüli lakberendezéssé változtatnak, amely első látásra mindenkit elbűvöl.

 

obraz na korku mapa sveta s vlajkami čiernobiely obraz na korku mapa sveta od Dovido

 

 Az általunk gyártott parafa festmények:

  • Környezetbarát, maga a parafa természetes anyag.
  • A praktikus faváznak és a beépített fa - középső válaszfalnak köszönhetően erősek.
  • A parafa térképek tökéletes ajándék minden utazás szerelmese vagy kalandor számára.
  • A legjobb minőségben vannak kinyomtatva, a színek a mindennapi UV-sugárzás hatása ellenére sem fakulnak el.
  • Nyomtatáskor ökológiai szagtalan festékeket használnak, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe. Így elhelyezheti a festményeket a gyermekszobában, a nappaliban, a folyosón, az irodában és a hálószobában. Valójában bármelyik helyiségben lehet!
  • Sokoldalúan használják őket. A parafa Dovido-képeket eredeti dekorációként szolgálnak, amelyekhez a térképtűk tökéletesen illenek. Vagy játékos földrajzi oktatási segédanyagként a gyermekek számára.
  • Vonzó és kidolgozott kialakításukkal vonzanak

 

mapa sveta obraz na korku Dovidoobraz na korku mapa sveta v šedo bielom prevedení

 

Hogyan keletkezhetnek a Dovido parafa divatos képei?

A Dovido-nál a minőség a legfontosabb! Kvalita pre Dovido predstavuje prím. Az általunk készített képek kiváló minőségű rugalmas vászonra (pamut és poliészter keveréke) vannak nyomtatva, 370 g/m2 tömeggel. A vászon megfelelően van kifeszítve egy fakereten, amelyet közvetlenül festmények gyártására terveztek. A nyomtatott vászon 3 mm vastag parafa deszkára van rögzítve.

 

tlačenie obrazov

 

A parafa Dovido-festményeket szeretettel nyomtatják. A lassú, jó minőségű nyomtatás biztosítja a tökéletes képélességet tökéletesé és jól láthatóvá teszi a kép minden részletét.

Mi mindenkire gondolunk! A parafa képek alkalmasak a gyermek szobába is, és nem kell aggódnia a képeken használt színek kellemetlen és káros szaga miatt. Nagyra értékeljük nemcsak vásárlónkat, hanem a Földanyát is, ezért ökológiai festékeket használunk, szagoktól és káros anyagoktól mentesen.

 

obrazy na korku Dovido

 

Az akasztóknak köszönhetően a parafa kép azonnal felakasztható, vagy kedvenc helyére helyezhető.

 

Praktikus térképtűk a Dovido-tól

Színes, átlátszó vagy fa fejjel? A divatos parafa képet stílusos nyaralástervezővé alakíthatja. A parafa képeken lévő térképtűk egyszerűen hozzátartoznak! Ez egy nem hiányozható kiegészítő, amely hatékonyan kiemeli kedvenc úti céljait vagy a világ nagyvárosait, amelyeket életében legalább egyszer meg szeretne látogatni.

 

obraz mapy sveta na korku

 

Minden tőlünk származó parafa festményhez 10 darab választott térképtűt is talál. Az aktuális menüből választhat. Testreszabhatja a Dovido váltókat stílusával vagy a térkép színével.

 

pripínačky na korkovú mapu sveta obrazy na korku mapa sveta

 

Parafa festmények a legkisebbek számára

Hangulatossá varázsolhatja gyermeke szobáját, a végtelen gyermek fantázia helyét. A gyermekszoba az a hely, ahol minden gyermek létrehozza saját világát. Varázsoljon Ön is egy szokatlan parafa kép segítségével, és hozzon létre egy varázslatos helyet, amelybe minden kis kalandor azonnal beleszeret. Nyissa ki az ajtót a gyermekek számára a végtelen tengerek, egzotikus állatok és titokzatos helyek világába, amelyekről titokban álmodozhatnak.

 

mapa sveta pre deti obraz na korku

 

Parafa kép - térkép a gyermekek számára szemet gyönyörködtető színes kivitelben, amely arra tanítja őket, hogy erőszakmentesen, játékos módon ismerjék meg a körülöttük lévő világot, annak szépségeit és zugait. A gyerekek nagyszerű megfigyelők, és értékelni fogják a szoba minden új, szórakoztató és érdekes elemét.

 

obraz na korku mapa sveta so zvieratami  obraz na korku mapa sveta so zvieratami

 

Különböző eredeti változatú térképeket helyezhet el a gyermekszobában, de a diákszobában is. A gyermekek számára készített térkép pozitív hatással van képességeik és kézségük fejlődésére. Megtanítja őket megismerni nemcsak a világot, hanem önmagukat is. 

 

mapa sveta obraz na korku Dovido mapa sveta pre deti obraz na korku

 

Világtérkép parafán több ezer árnyalatban

Tökéletes ajándék kis kalandoroknak és nagy felfedezőknek. Cserélje le a hagyományos földgömböt egy kivételes parafatérképre. A világtérkép, mint egy parafa kép, minden kutatót, utazót, de a turizmus rajongóját is örömmel tölti el. A térképek kínálata valóban egyedülálló. Fekete-fehér, klasszikus vagy absztrakt világtérképek? Végtelen lehetőségek vannak, és a választás az Öné.

 

 obraz na korku béžová mapa sveta modrá mapa sveta na korku

 

A térkép parafa képként nem csak a világ körüli utazás megtervezésekor szolgál. Készítse el saját parafa emlék tábláját. Térképtűk és fényképek segítségével felejthetetlen pillanatokat örökíthet meg kedvenc úti céljai felfedezésekor. A képhez csatolhat jegyzeteket vagy szakaszokat is az utazási naplóból. Minden a kreativitásán múlik.

 

čiernobiela mapa sveta na korku  obraz na korku mapa sveta na dreve

 

Ha a praktikus kiegészítőket és a hatékony otthoni dekorációkat részesíti előnyben, próbálja ki az egyedi Dovido parafa képeket. Kifinomult kialakításuk még a legigényesebb belső kritikusokat is lenyűgözi. Legyen innovatív és tapasztalja meg a parafa képek varázsát.

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség