Flash sale⚡ extra 10% kedvezmény a FLASH10 kóddal *csak vasárnapig
Fali képek téli motívummal

Fali képek téli motívummal

Viktória Visnyai Pénteken 18. 12. 2020 Újdonságok

Fehér tél. Tisztaság körülöttünk. Hóemberek minden lépésen. Az ilyen télről az őseink tudnának beszélni. Mi már csak álmodhatunk róla. Minden egyes hópehelynek örülünk, mely ellátogat hozzánk. Sajnos kevés a hó. Ezt a hóágyuk sem oldják meg. De ne aggódj. Varázsoljon olyan telet amilyen álam szerepel. Elég egy jó képet választani. 

 

5-dielny obraz zamrznuté hory  Obraz rozprávková zimná krajina

 

Rejtélyes téli természet

Egy pillantás az egyszerű képre kép fák télen annyi  elő gyönyörű emléket idéz fel önben, hogy azon fog gondolkodni, vajon miért nem helyezte a falra már korábban. Az égbolt télen a kék szín 50 árnyalatával játszódik legalább. Ha a fehér felhők bele keverednek nem is látható az ég és föld közötti átmenő. A tél beköszöntése mindig valami csodálatos élményt takar, és mindenki máshogy látja. A hó és a fény játszó ereje valami csodálatos élmény. Az erdei állatok tűnnek ki lefinkább a hófehér háttéren.  Egy fa, bokor és magas fű sem takarja el őket. Véleményünk szerint az erdei állatvilág közül a leginkább fotogén az szarvas. Különösen télen. 

 

 

 

Obraz les zahalený snehom  5-dielny obraz Krkonoše v snehovej perine

 

Tél absztrakt öltözetben

A klasszikus fehér tél ellen nincs kifogása, de képen nem szeretné. Olyan képet keres, melyben mindeki a saját álmait látja? Az absztrak képek erre lehetőséget nyújtanak. Mindenki mást lát benne. Ön az absztrakt téli képben jég repedéseket lát, más pedig egy téli vihart. A világot körülöttünk gyakran csak a tél felfogása váloztatja. A hideg nem csak a fázás. De a kellemes üde érzet. 

 

Obraz abstrakcia z akvarelových farieb Obraz modro-fialové abstraktné umenie

 

A hideg nem csak a mínusz alatti hőmérsékletről szóll, jégről és sok hóról. A képeken a tél mást jelent. A jégbirodalomban sok szép fehér virág között minden hölgy egy pillanatra a tél királynője lehet. 

 

 A tél képen nem elég! Többet szeretne!

A képek szépek, de ez önnek nem elég. Havas hegyeket és erdőket mindig szem közelben szeretné. Minél nagyobb helyet foglal a falon-annál jobb. Egy fotótapétával annyi telet tud a helységbe varázsolni, amennyit csak szeretne. A havas erdők és a hegycsúcsok kedvelői örömmel látják majd természetes motívummal ellátott fotótapétát egész évben, de még a városok szerelmesei is találnak majd kedvükre valót a fotótapéta kiválasztásakor.

 

Fototapeta zasnežený strom Fototapeta polárna žiara

 

 

Az időjárás-előrejelzés szerint még ebben az évben is úgy tűnik, hogy a kemény hóeséses tél nem fog kedvezni. A téli motívummal ellátott festményeknek és fotótapétáknak köszönhetően legalább élvezheti a tél szépségét. Nem csak télen. Egész évben. Önön múlik, hogyan dönt. 

 

A képnek még egy nagy előnye van. Ha már elege lesz a telet ábrázoló képből, bármikor más motívumú képre cserélheti. A képekkel ez ilyen egyszerű.

 

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség