Akár 30%-os kedvezmények • DIZÁJN MINDEN NAPRA • ⭐ (4,9/5) 2500+ Recenzió
Fedezze fel a Vintage stílusú lakberendezést

Fedezze fel a Vintage stílusú lakberendezést

Viktória Visnyai Hétfőn 24. 08. 2020 Újdonságok

Vágyakozik egy szép otthonra, és szereti a Vintage elemeket? Jelenleg nem probléma a belső terek ilyen csodálatos stílusú berendezése. A Vintage berendezés nagyon ízlésesnek tűnik, és az elemek sokoldalúságának köszönhetően vintage megjelenést adhat minden szobának. A vintage elemek tökéletesen illeszkednek a modern belső térbe, ahol kellemes kontrasztot teremtenek. A vintage stílus a retro stílushoz kapcsolódik, tehát ha fél attól, hogy a modern megjelenést a vintage elemekkel kombinálja, válassza a county témát.

 

Paraván s motívom vintage korešpondencie  Obraz vyšívaný nápis Love

 

A vintage dekorációk széles választékot kínálnak. Nem kell felújítania a helyiséget, csak ezt a stílust jellemző elemeket használjon. Ezt pld. dekoratív tükrök és mintás anyagok, vagy képek vagy más apró vintage kiegészítők segítségével teheti meg. A kívánt megjelenést úgy érheti el, ha egyszerűen csoportosítja a régi tükröket a folyosón, vagy fotó fotótapétával, például hálószobában.

 

Vintage stílusú berendezés

Ha meg van győződve arról, hogy vintage elemeket szeretne otthonába helyezni, akkor ezt megteheti gyönyörű virágmotívumokkal ellátott ágyneműkkel, vagy átalakíthat egy széket vintage polcra. Gazdagíthatja a konyháját egy stílusos vintage terítővel vagy törülközővel, amelyen például egy teáskészlet, evőeszköz, csésze van ábrázolva. A kiegészítők lagyítja a teret, még inkább, ha fém elemek vannak a konyhában. Hímzett vintage párnákkal díszítheti a nappali szobát.

 

Színek melyek erősítik a vintage stílust

A vintage stílus a színekkel is elérhető. Ha "lépést" szeretne tartani a legújabb trendekkel, akkor elsősorban krém színű, elegáns, kopott megjelenésű bútorokat ajánlunk. Így egy country-cottage megjelenést nyerhet, amelyet gazdagíthat vintage kiegészítőkkel. Ha a fürdőszobáról beszélünk, használhat gyönyörű virág mintásfotótapétát. Általában azonban bézs, fehér és kék színeket javasolunk.

 

Fototapeta ružové kvety vo vintage štýle  Paraván s motívom novín vo vintage prevedení

 

Hálószoba vintage stílusban

Könnyen össze tud állítani vintage hálószobát! Bútorozza be szobáját vidéki stílusú bútorokkal. Ezután egyesítse a bútort madarat és virágot ábrázoló fotótapétával. A fotótapétát az egyik falra vagy az összes falra elhelyezheti. Leginkább a madár az 50-es évek ihlettével alkalmas. A madár minta redőnyökhöz, függönyökhöz vagy kárpitozott székekhez is alkalmasak. Másik lehetőség- szerezzen be egy ilyen képet.

 

Fototapeta konár stromu vo vintage štýle  Obraz kolibrík

 

A második módszer a belső tér vintage hálószobává alakításához a kiegészítők használata. Az elegáns, régimódi tükrök drámát, romantikát és eleganciát hoznak a térbe. Helyezze minden ékszerét vintage dobozokban, és helyezzen friss virágot egy vázába. Ha fehér falai vannak, használjon színes díszítéseket. A stílus hangsúlyozásához használjon fogantyúkat (horgokat) arany vagy fehér színben. Ne felejtse el a virágmintát, amely antik megjelenést kölcsönöz.

 

Vintage előszoba

A vintage stílusú folyosó kellemes légkört hoz létre, közvetlenül az otthonba való belépés után. A vintage megjelenést úgy érheti el, ha régi széket helyez el, amelyet mintás fotótapétával kombinál. Mint már említettük, a legideálisabb több tükröt a falra helyezni. A tükrök fényt hoznak és optikailag nagyítják a teret. A bátrabbak számára van egy tippünk! Helyezzen kisebb tükröket eklektikus megjelenést teremtenek. Egy másik megfelelő kiegészítő a keretekkel ellátott kép. Nem számít, hogy  a képek egyenletes méretű, keretben vagy színben vannak-e. Bármilyen kerekezett képet elhelyezésével a 20. század hangulatát kelti.

 

Obraz s rámom vintage klavír  Obraz s nápisom Love

 

Ha valami kisebbet szeretne, javasoljuk a folyosón használt vintage kiegészítőket, például madárketreceket, régi könyveket vagy régi iskolai rádiókat vagy lemezjátszókat. Még a régi képeslapokat is megjelenítheti. Ezek a kiegészítők egyszerűen átalakítják a klasszikus folyosót vintage folyosóvá!

 

 

Fototapeta s motívom vintage kníh  Obraz šepot vtáčika vo vintage štýle

 

Konyha vintage stíhusban

A figyelemre méltó komód pontosan megkülönbözteti a klasszikus konyhát a vintage konyhától. Szánjon rá időt és válasszon egy vidéki stílusú komódot. Ezután figyeljen a kiegészítőkre, például az edények vagy törülközők, vagy az asztalterítők választékára. Javasoljuk, hogy az edényeket helyezze a polcra, vagy serpenyőket és  poharakat függő módon elhelyezni.Ezen felül a függő sín nagyon praktikus,sok mindent tárolhat és helyet spórolhat. Töltse ki a vintage stílust virággal vagy virágmintával tapétával.

 

Obraz do kuchyne  Obraz nebeský domov

 

Vintage fürdőszoba

A fürdőszobáról sem felejtkeztünk meg! Nem  muszály csak vintage színeket használni, adhat hozzá valami vidám és játékosat. Kombinálja az édes rózsaszíntés a citrom sárgával, hogy megteremtse az 50-es évek hangulatát. Gondoljon az apróságokra is! Szépítse fel a fürdőszobáját keretezett képekkel.

 

Obraz s rámom vzorovaný kruh  Obraz s rámom abstraktný vzor

 

Örülünk, ha megosztja velünk véleményét a vintage stílusról. Melyik helyiséget rendezné be vintage stísusban? Tudassa véléményét velünk.

 

  

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség