FLASH SALE⚡Extra 5% kedvezmény FLASH5 kóddal
Valentin napi ajándék kép formájában Dovidotól

Valentin napi ajándék kép formájában Dovidotól

Viktória Visnyai Szerdán 03. 02. 2021 Újdonságok

Néhány nap múlva újabb ünnep lesz, amelyet minden nő vár, és a férfiak feszültség alatt vannak. Pompás előkészületek és elvárások, amelyek teljesülnek és egy csodálatos estével zárulnak egy pár számára. Igen, itt van a SZERELMESEK NAPJA!

 

Deň zaľúbených

 

Bármilyen módon örömet szerezhet partnerének. Készítsen romantikus vacsorát, vegyen egy csokor virágot, vigye szerelmét valahova a természetbe, vagy készítsen egy szép estét jó borral és egy népszerű filmmel. A képzeletének ezen a napon nincsenek korlátai, minél eredetibb az ötlet, annál jobb! Valentin-napon azonban mindenképpen nem szabad megfeledkezni az ajándékról.

 

Kép, mint Valentin napi ajándék

Minden készen áll, de hiányzik egy édes pont? Vagy csak elfelejtette az ajándékot, és nem tudja mivel pótolni? Van megoldásunk az Ön számára! A kép remek megoldás a szeretet kifejezésére szavak nélkül is. Kicsit impozánsabb ajándék, mint egy klasszikus csokoládé. A festmény egyedülálló Valentin napi-ajándék, amelyet szerelme sokáig élvezhet. Megér egy napi mosolyt, nem gondolja?

 

Obraz podoba lásky Obraz podoba lásky v čiernobielom prevedení

 

Dovido képek

A képeket a legújabb technológiával g&ártják, és lassan, kiváló minőségben nyomtatják. Nyomtatáskor ökológiai, szagtalan festékeket használunk, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe, így a képeket bármely helyiségben elhelyezheti! Nem hangzik jól? A kép megválasztása rajtad múlik, kiválaszthatja azt a témát, amely a legközelebb áll a feléhez. Ha szereti a hegyeket vagy a természetet, mindenképpen válasszon egy képet ezzel a témával. Vessen egy pillantást műhelyünkből származó képekre, mindenképpen olyat válasszon, ami tetszeni fog és mosolyt varázsol szerelme arcára, nemcsak a Valentin nap alkalmával.

 

Képek szerelem motívummal

Ha azonban szereti a rejtelmes képeket és ilyen képet szeretne előnyben részesíteni, javasoljuk, hogy a szerelmes párokra koncentráljon. Az ilyen képek romantikusak, képviselhetik szerelmed erejét, vagy akár ti ketten is lehettek. Csak rajtad múlik, mit látsz a képen. Kínálatunkban romantikus kivitelizést talál, de ennek a motívumnak modern - absztrakt megjelenítését is.

 

Obraz abstraktné tváre ľudských bytostí Obraz prechádzka v daždi

 

Képek a szeretet szimbólumával

Egy másik motívum, melyel nem léphetsz Valentin-napra mellé, egy kép, a szeretet szimbólumával. Ősidők óta a szeretet szimbóluma, a SZÍV, és számos kultúrában csak a szerelemhez kapcsolódik. A szív jele pozitív érzelmeket és örömöt vált ki bennünk. Miért ne gazdagíthatná otthonát ezzel a motívummal?

 

Obraz pivónie na drevenom srdci Obraz červené srdiečka na drevenej textúre

 

Szív természettel ábrázolva

Valami kevésbé feltűnőre vágysz, olyan képre, amelyből a szeretet nem sugárzik minden irányba? Ebben az esetben egy természetes tapintású kép tetszhet. Valami friss, de ugyanakkor romantikus. Ha szerelmed szereti a természetet, ez "teli találat lehet"! Válasszon rétet vagy naplementét, amelynek közepén egy szív alakú fa vagy egy szív, amelyet a fa törzsére faragtak.

 

Obraz nádherný strom v tvare srdca Obraz symbol lásky

 

Képek LOVE felirattal

Az utolsó tipp egy Valentin napi-ajándékhoz egy kép szerelem felirattal. A kép egyértelműen kifejezi azt az érzést, amelyet átadnak egymásnak. Láthatóvá teszed szerelmedet, és a legnehezebb időszakokban is a szemedben lesz. A kép ekkor emlékezteti Önt arra, hogy az élet viharát el kell viselnie, és a jövő szépségére kell összpontosítania. Amit létrehozhat a közös életében, és különösen a szeretet szárnyai alatt.

 

Obraz s nápisom Love v romantickom prevedení Obraz s nápisom na kameni Love

 

Fejezze ki a szeretetét szavak nélkül! Hozzon létre egy egyedi és váratlan pillanatot egy képpel, amely mosolyt varázsol. Díszítse lakását, amelyet több éven át együtt élvezni fognak.

 

 

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség