FLASH SALE⚡Extra 5% kedvezmény FLASH5 kóddal
Fali képek őszi motívummal

Fali képek őszi motívummal

Viktória Visnyai Hétfőn 05. 10. 2020 Tippek és inspirációk

Ősz. Hihetetlenül színes évszak. A zöld fa levelek egyszerre sárgára, narancssárgára és vörös barnárnára változnak. A rajtuk ily módon látható színeket csak a természet keverheti össze. Díszítse otthonát őszi színekkel! A falfestményeknek egyetlen nagy előnyük van. Bármikor kicserélheti őket, és alkalmasan választ az aktuális hangulathoz vagy évszakhoz. Az őszi motívummal gazdag kínálatot talál.

 

Az őszi természetből sosem elég

Az őszi színek egyik legnépszerűbb motívuma a természet. Színesek, nosztalgikusak, és gyakran bájos, sőt titokzatos légkört kölcsönöznek a helységbe. Az itt domináló földszínek megnyugtató hatással rendelkeznek. A természet feltölti az energiát. Néha elég egy erdő motívumú festményre tekinteni. Élvezze a sétát az őszi erdőben, még akkor is, ha nem engedheti meg magának. Úgy érzi, mintha a távolba nézne, és egy pillanatra elszakadna a külvilágtól. És ez még nem minden! A vízszintes képek optikailag nagyítják a teret. Nekik köszönhetően a kis szoba tágasabbnak tűnik.

 

Obraz vidiecka krajina  Obraz les v jesennom období

 

Az őszi virágok jegyében

Nem virágzó rét vagy tulipánföld. Ősz van. Egyre kevesebb a virág. Sokáig gondolkodtunk, melyik virág jellemzi az őszi időszakot. A napraforgóval találkozunk leggyakrabban az őszi díszekben. A napraforgó energiával tölt fel és helyettesíti a napsugarakat, amelyek ősszel egyre kevésbé vannak. Egy sárga napraforgó elég a szoba élénkítésére. Nap is csak egy van az égen.

 

Obraz pole slnečníc  Obraz nádherná slnečnica

 

Ősz az absztrakt művészetben

Nem tudsz ellenállni az őszi színeknek, de inkább elkerülöd a tájakat és a természetet a festményeken. Valami modernebbet keres. Valami az őszre emlékeztet, de annyira más? Az absztrakt művészet felfrissíti a helységet, és modern és minimalista lakásokhoz is alkalmas. A tégla vörös, narancs és sárga arany árnyalatú festményekkel az ősszel nem rontanak el semmit.

 

Obraz farebné výtvarné umenie  5-dielny obraz abstrakcia v štýle G. Klimta

 

Tippünk: Az őszi színekben a természet is modernnek és rendhagyónak tűnhet. Adj neki egy esélyt. Újdonság a kínálatunkban az 5 részes festmények az éoszi motívummal is gazdag a kínálat. Az őszi levelek egyszerre egyszerűek és eredetiek. Díszítse velük folyosólyát, nappaliját vagy előszobáját.

 

Konyha tele terményekkel

A konyha az otthon szíve, de mindenekelőtt meg kell felelnie az összes követelménynek, amelyet vele szemben támasztunk. Gyakran nem gondolunk a konyhával kapcsolatos dekorációkra. Sok dolog van benne nélkülük is. A falon lévő kép olyan dekoráció, amely rendhagyó módon élénkíti a konyhát, és nem sok helyet foglal el benne. Emlékeztessen az őszre a gyümölcs és zöldség kép kapcsolatával amelyekkel ősszel találkozunk a leggyakrabban.

 

Obraz jesenná úroda  Obraz zátišie do kuchyne

 

Élvezze az őszt önnek megfelelő módon

A harmadik évszak gyakran a depresszióval kapcsolatos. Ne adjon esélyt nekik! Kényeztesse magát egy őszi adag romantikával a búzamező feletti naplementével. Az ősz magában foglalja a szénakazalakat és a bálákat is. Korábban rendszeresen találkoztunk velük. Nagyszüleink széna gereblyézése és forgatása közben népdalokat énekeltek, és vidámak voltak. Legalább emlékezzen rájuk így.

 

5-dielny obraz stohy sena v karpatských horách  Obraz západ slnka nad pšeničným poľom

 

Négy évszak egyben

A képek gyönyörűek, és el tudná azonban képzelni, hogy minden évszakra más lenne? De ismerjük egymást. Megvásárolni nem probléma, de kinek van ideje cserélgetni? Addig halsztgatja amíg az évszakok nem változnak. Szüksége van valamire, ami egész évben naprakész. Valami, amit mindig megnézhet. A négy évszak képe megoldást kínál.

 

Obraz štyri ročné obdobia  Obraz štyri ročné obdobia detail

 

Népszerű város őszi színekben

Van egy kedvenc városod, amely kellemes emlékekkel kapcsolódik össze, és még mindig mosolyogsz, amikor ránézel? Keresd meg őszi színekben és akaszd fel, hogy a nap folyamán a lehető leggyakrabban nézd meg. A legkisebb mosoly is hihetetlenül kellemes lehet.

 

Obraz Eiffelova veža v pastelových farbách  Obraz jeseň v Japonsku

 

Sok kép található, az ősz motívumával. Nem kell félni tőlük. Nem ködös esős ősz, erre nincs szüksége. Ellenkezőleg. Színekkel, termésekkel és emlékekkel teli ősz ez. Az időjárást nem tudja befolyásolni , és az őszi esőt sem tudja elkerülni, de otthonában minden más lehet! Műhelyünkből származó képekkel az ősz tetszetős lesz.

 

 Ingyenes szállítás felett 34 900 Ft
Raktáron lévő termékek azonnal szállítjuk
Leggazdagabb kínálat tapéták és képek
Az EU-ban készült prémium nyomtatási minőség